Toll Free: +40 726272465

CobraINK Studio

Salon profesional de tatuaje și body piercing.

Cine EsteCobra Ink Tattoo       Salon specializat in tatuaje permanente si body piercing cu o vechime de peste 10 ani.

Efectuam tatuaje artistice, alb/negru si color, realiste, 3D, umbre, portrete, acoperiri.
Folosim aparatura si materiale sterile de cea mai buna calitate . In salon lucreaza personal calificat in domeniile tatuaj si piercing, igiena sanitara, dezinfectie-sterilizare si prim ajutor.
Echipa lucreaza cu respect si seriozitate fata de clienti.


Pentru noi, tatuajele sunt un stil de viata, nu un hobby!

IstariaTatuajului

Popoarele primitive foloseau tatuajul în timpul ritualurilor de trecere, pentru a se proteja de forţele malefice sau, pur şi simplu, din dorinţa de înfrumuseţare. Astăzi, această modă e foarte răspândită printre artişti, fie ei cântăreţi de rock sau actori de film.

Egiptenii au răspândit în lume arta tatuajului

Popoarele primitive îşi tatuau adolescenţii ca ritual de trecere. Teoria era că un băiat care nu putea suporta astfel de dureri nu era de niciun folos în luptă. În mod similar, se credea că fetele nu puteau face faţă chinurilor naşterii. Mulţi dintre aceşti copii consideraţi sub standarde erau însă oricum tatuaţi cu un marcaj care-i excludea din rândurile tribului.

La New York, primul centru în care se executau tatuaje a fost deschis în 1846 şi a fost frecventat mai ales de militari în timpul războiului civil. Prima maşină electrică de tatuat a fost inventată de Samuel O Reilly, în 1891.

Astăzi, tatuajele se execută în saloane specializate, care oferă condiții optime realizării unei astfel de lucrări (curățenie, aparatură profesională, personal specializat).


0

Tatuaje Realizate

0

Body & Piercing

0

Cafele

0

Clienti

Aruncă o privireSalonul tau pentru tatuaje Cobra INK Studio

Mai multe poze gasiti in categoria Portofoliu!

ExpertiiCobra INK

    ParteneriiCobra INK Studio